Δικαστικές Έρευνες

Dikastikes Ereunes

Δικαστικές Έρευνες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη συλλογή φυσικών αποδείξεων και την προετοιμασία αποδείξεων για δικαστήριο, όπου αφορούν σε:

  • Εκθέματα
  • Η συνέχεια και η ακεραιότητα των εκθεμάτων
  • Έγγραφα
  • Διασφάλιση εγγράφων στο δικαστήριο
  • Έγγραφα Εταιρείας
  • Ηχογραφήσεις βίντεο , φωτογραφίες και σχέδια
  • Αρχεία του υπολογιστή
  • Έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό

Σε γενικές γραμμές, τα έγγραφα και τα πραγματικά στοιχεία θα πρέπει να παρουσιαστούν από μάρτυρες στο δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε έγγραφο ή αντικείμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο δικαστήριο πρέπει να παράγεται από ένα μάρτυρα ως έκθεμα. Κάθε έκθεμα πρέπει να αναγνωρίζεται από ετικέτα ή άλλο σήμα και επαρκώς να περιγράφεται στη δήλωση για να το εντοπίσει. Ταυτοποίηση θα πρέπει να γίνει από τα αρχικά του προσώπου που θα παράγει το έκθεμα και τον αύξοντα αριθμό του.

Τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώνονται από ένα συνεργάτη του γραφείου μας είναι απολύτως νόμιμα και συνήθως αποδεκτά στο δικαστήριο εφ 'όσον έχει συγκεντρωθεί με έναν τρόπο που δεν παραβιάζει τον νόμο . Αυτό σημαίνει ότι οποιεσδήποτε συνομιλίες που λαμβάνουν χώρα σε δημόσιους χώρους, σε ένα κανονικό τόνο της φωνής, ή τυχόν εικόνες από ιδιώτες σε δημόσιο χώρο είναι συνήθως απολύτως νόμιμες και παραδεκτές. Σε περιπτώσεις όπως αυτή ο συνεργάτης μας βασικά ενεργεί όπως κάθε αυτόπτης μάρτυρας από νομική άποψη.

Πλεονεκτήματα στο να αναλάβει ένας συνεργάτης μας τις δικαστικές έρευνες:

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναρωτιούνται γιατί να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ερευνητή εφόσον είναι ουσιαστικά ένας απλός πολίτη που μπορεί να συγκεντρώσει τα αποδεικτικά στοιχεία που γενικά θα ήταν διαθέσιμα και σε άλλους πολίτες. Ωστόσο, οι ιδιωτικοί ερευνητές έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε πολλές περιπτώσεις:

Ανωνυμία

Ένας από τους κύριους παράγοντες που καθιστούν τους ερευνητές πολύτιμους για τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων είναι ότι δεν θεωρούνται ύποπτοι, είτε άτομα που θα πρέπει να αποφεύγονται. Για παράδειγμα, εάν είστε στην πλευρά που αδικείται, τότε φυσικά οι δράστες δεν θα συζητήσουν τα σχέδιά τους ή θα συνεχίσουν τις δράσεις τους μπροστά σας. Ωστόσο, αν ο ερευνητής φαίνεται ακριβώς όπως ένα κανονικό, αδιάφορο σε τρίτους άτομο, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να βρει στοιχεία για σας.

Εμπειρία

Οι Ιδιωτικοί ερευνητές "πρώην Ντετέκτιβ" μας είναι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν. Γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα συγκεντρώσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία χωρίς να είναι ενοχλητικοί καθώς έχουν την εμπειρία και τις πηγές. Ένας μη επαγγελματίας μπορεί να κάνει πολλά λάθη που είτε θα τον προδώσουν ή δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες.

Χρόνος

Οι Ιδιωτικοί ερευνητές "πρώην Ντετέκτιβ" έχουν την πολυτέλεια του χρόνου, περιμένοντας να συμβεί κάτι το απρόβλεπτο. Εάν ένα κανονικό πρόσωπο επιχειρούσε το ίδιο πράγμα, τότε είναι πολύ πιθανό ότι η καθημερινότητα τους θα τους εμπόδιζε. Θα έπρεπε να πάνε στη δουλειά, να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους, να φροντίζουν την ατομική τους επιχείρηση. Αντίθετα ένας ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να αφιερωθεί στη δουλειά του και να δώσει όλη του την προσοχή.

Ελευθερία

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο νομικό σύστημα δεσμεύονται από πολύ πιο σκληρούς κανόνες και απαιτήσεις από τους καθημερινούς ανθρώπους, όπως το ίδιο συμβαίνει και στους ιδιωτικούς ερευνητές. Για παράδειγμα, οι αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν εντάλματα. Οι δικηγόροι και οι δικαστές πρέπει επίσης να ακολουθούν προσεκτικά τους κώδικες δεοντολογίας και επιπλέον νόμους. Ωστόσο, ένας ιδιωτικός ερευνητής "πρώην Ντετέκτιβ" έχει γενικά όλες τις τακτικές ελευθερίες όπως κάθε άλλος πολίτης, ο οποίος μπορεί να του επιτρέψει να κάνει πράγματα και να λάβει πληροφορίες που δεν θα ήταν δυνατό για κάποιον στο νομικό τομέα.