Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Θέλετε να ερευνήσετε κάποιον και δε ξέρετε τι χρειάζεται για να το πραγματοποιήσετε;

Θα χρειαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Τελευταία γνωστή διεύθυνση κατοικίας, μέρη που συχνάζει, δρομολόγια που ακολουθεί, διεύθυνση εργασίας, γνωστά χόμπι, τηλεφωνικούς αριθμούς ή οτιδήποτε σχετικό με το άτομο αυτό που θέλετε να ερευνήσουμε.


Νομίζετε ότι ο/η σύζυγός σας σάς απατά και διατηρεί εξωσυζυγική σχέση;

Ένας γάμος ή μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να έχει τα σκαμπανεβάσματα του και μερικές φορές αυτά μπορεί να είναι μόνο μέρος της όταν ζεις με ένα άτομο για πολλά χρόνια. Ωστόσο οι ερευνητές μας συχνά καλούνται να ανακαλύψουν την αλήθεια και αν πρόκειται για ένα πιο σοβαρό θέμα. Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας είτε πρόκειται για μια εξωσυζυγική σχέση, είτε απλά για να σας απαλλάξουμε από τις αμφιβολίες σας.


Είστε σε διαδικασία διαζυγίου και πιστεύετε ότι ο / η σύζυγος αποκρύπτει περιουσιακά στοιχεία;

Για τους σκοπούς ενός διαζυγίου ή ενός οικονομικού διακανονισμού, μπορεί να χρειαστεί η απόδειξη της μοιχείας ή ότι ο/η σύζυγός σας συγκατοικεί με νέο / νέα σύντροφο. Μπορούμε να πραγματοποιήσει την επαγγελματική επιτήρηση που απαιτείται για την παροχή των πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων που απαιτούνται.


Πιστεύετε ότι ο / η σύντροφός σας δεν είναι ειλικρινής μαζί σας;

Ίσως έχετε ξεκινήσει μια σχέση και δεν είστε σίγουροι για την κατάσταση του νέου / νέας συντρόφου σας ή για ορισμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί. Ενδεχομένως αυτός / αυτή να αποκρύπτει προσωπικά στοιχεία, μερικά πράγματα απλά να μη συνάδουν ή απλά να θέλετε να εξανεμιστούν οι αμφιβολίες σας. Μπορούμε να προβούμε σε έλεγχο του ιστορικού τους για να σας καθησυχάσουμε και να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.


Θέλετε να μεταφέρετε χρήματα ή τιμαλφή και φοβάστε την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά τους;

Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Κάνουμε τις παραδόσεις γρήγορα και με ασφάλεια αποφεύγοντας τον κίνδυνο της ληστείας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση προστασίας μελών της οικογένειας ή ακόμα και πελατών εταιρειών.


Σας στέλνουν απειλητικά μηνύματα και σας παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη;

Ολοένα και περισσότερο, τα κινητά τηλέφωνα παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πολλά πράγματα, εκτός από την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Ακόμα και όταν διαγράφεται μια κλήση, όλες αυτές οι δραστηριότητες αφήνουν ίχνη τα οποία, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ειδικός μας μπορεί να αποκαλύψει. Αυτό περιλαμβάνει τα δεδομένα κλήσεων, SMS και MMS / εικόνα, φωτογραφίες, δραστηριότητα στο διαδίκτυο / ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τις καταχωρήσεις ημερολογίου. Οπότε σε περίπτωση που λαμβάνετε μηνύματα ή κλήσεις που δε μπορείτε να δείτε τον αποστολέα, οι ερευνητές μας μπορούν να ανακτήσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία της κάρτας SIM που επιτρέπει την ανάκτηση ορισμένων στοιχείων που έχουν διαγραφεί από την ίδια την κάρτα SIM.


Θέλετε να μάθετε το παρελθόν των υπαλλήλων σας ή πιστεύετε ότι ισχυρίζονται ασθένεια και ζητούν άδεια χωρίς να ισχύει;

Μια επιχείρηση μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα μέλη του προσωπικού της, που θα μπορούσε να είναι κάποιος που προφασίζεται ασθένεια ή ακόμα και μαύρη εργασία. Σας παρέχουμε μια διεξοδική υπηρεσία που εσείς ή η επιχείρησή σας μπορείτε να ανακαλύψετε την αλήθεια σε αυτές και άλλες σοβαρές καταστάσεις που δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Γνώστες της έρευνας αυτής, οι ερευνητές μας μπορούν να σας βρουν τις πληροφορίες που θέλετε με μυστικές κάμερες CCTV, συσκευές ακρόασης ακόμα και ως μυστικοί πράκτορες, που θέτουν ως προσωπικό για να φθάσουμε στη ρίζα της ανησυχίας σας.


Έφυγαν οι ενοικιαστές σας και σας χρωστούν πολλά χρήματα και θέλετε να τους εντοπίσετε ώστε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη;

Εάν έχουν εξαφανιστεί, μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να πάρετε πίσω τα λεφτά από κάποιον που σας οφείλει χρήματα. Σε μας θα βρείτε επαγγελματικές υπηρεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν με την κατάσταση ώστε εντοπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να σας επιστρέψουν τα κεφάλαια. Θα μπορούσε να είστε ένας ιδιοκτήτης ακινήτου που ζητά τις επιστροφές ενοικίου του, μια οργάνωση επιχειρήσεων που πρέπει να παρακολουθείτε έναν πελάτη που έχει διακόψει τις πληρωμές του ή μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο που έχει φύγει από την πόλη με τα χρήματά σας. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι ερευνητές μας μπορούν με απόλυτη εχεμύθεια και αποτελεσματικότητα να σας βοηθήσουν να βρείτε τον οφειλέτη.


Έχετε αναρωτηθεί τι κάνει η νέα σας νταντά στο σπίτι όσο εσείς λείπετε στη δουλειά;

Η πρόσληψη μιας νταντάς ίσως είναι μια από τις πιο ψυχοφθόρες διαδικασίες που μπορεί να χρειαστεί να υποβληθείτε στη ζωή σας όταν είστε γονιός. Είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε συγκεκαλυμμένη ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για το σπίτι σας για να παρατηρείτε τον τρόπο με τον οποίο η νταντά σας επικοινωνεί με τα παιδιά σας. Θα είναι επίσης σε θέση να πραγματοποιούν επιτήρηση για να μάθετε τι κάνει με τα παιδιά σας όταν φεύγετε από το σπίτι.