Εντοπισμός Αγνοούμενων

Entopismos oikogeneias-progonwn-ofeileti

Εντοπισμός Αγνοούμενων

Είτε πρόκειται για ένα παλιό φίλο ή μια αναζήτηση οικογενείας - εντοπισμό προγόνων, ή ακόμη και ενός οφειλέτη, οι ερευνητές "πρώην Ντετέκτιβ" μας μπορούν να βρουν ακόμα και τα πιο μυστικοπαθή άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα διακριτικό έλεγχο του ιστορικού οποιουδήποτε στην Ελλάδα με άριστα και ακριβή αποτελέσματα. Η υπηρεσία εύρεσης οφειλέτη δεν υστερεί σε τίποτα, με τις επαφές μας σε όλη την Ελλάδα που μας επιτρέπουν να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που χρειάζονται για να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόσωπο οπουδήποτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιους μπορείτε να εντοπίσετε;

Μπορούμε να εντοπίσουμε οποιοδήποτε άτομο, οπουδήποτε στην Ελλάδα, είτε είναι οφειλέτης, μάρτυρας, δικαιούχος, ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που αγνοείται.


Θα γνωρίζει το άτομο που ερευνάται ότι γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του;

Οι υπηρεσίες μας πραγματοποιούνται από έμπειρους χειριστές επιτήρησης που είναι σε θέση να ακολουθήσουν τους ανθρώπους και να τεκμηριώσουν την αλληλουχία των γεγονότων που απαιτεί ο πελάτης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.


Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος/η ότι εντοπίζετε το σωστό άτομο;

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι σωστές.


Πόσο καιρό παίρνει συνήθως για να εντοπίσετε κάποιον;

Ο συνήθης χρόνος εντοπισμού είναι περίπου 15 μέρες.


Παρέχετε γραπτή έκθεση με τον επιτυχή εντοπισμό του ατόμου;

Ναι, οι πελάτες μας λαμβάνουν μια γραπτή έκθεση που θα περιγράφει την τρέχουσα, επιβεβαιωμένη διεύθυνση του ατόμου που εντοπίσαμε.


Τι πληροφορίες χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον εντοπισμό;

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλαμε να έχουμε το πλήρες όνομα του ατόμου, την ημερομηνία γέννησης και τη τελευταία γνωστή διεύθυνση. Οποιεσδήποτε προηγούμενες διευθύνσεις ή διευθύνσεις συγγενών θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο, όπως και τα τρέχοντα ή προηγούμενα στοιχεία για την απασχόληση, κάποιοι τηλεφωνικοί αριθμοί και κάθε άλλη σχετική πληροφορία.